Vikar til hjemmepleje for kommuner og private virksomheder

Professionelle og omsorgsfulde plejevikarer

Hos Premium Pleje & Rengøring​ ApS sætter vi en stor ære i at passe godt på vores ældre i samfundet. Vi er et professionelt vikarbureau inden for hjemmepleje og rengøring, og vi har mange års erfaring inden for pleje og kærlig omsorg for de borgere, der har brug for vores hjælp.

arrow-white

Vi står til rådighed for både kommuner og virksomheder, der har brug for en kærlig og omsorgsfuld vikar til hjemmepleje et sted på Sjælland. Vi tager ikke kørselspenge, og vi sender ofte vikarer ud til hjemmepleje-opgaver i både København, Glostrup, Roskilde, Taastrup. 

Vi tilbyder alle former for plejeopgaver

Som hjemmepleje-vikar har vi både erfaringen og kompetencerne til at kunne varetage alle opgaver inden for plejefaget. Vi ser det som vores pligt og fornemmeste opgave at sørge for, at vores ældre i samfundet har det godt. Derfor hjælper vi både til med de mange forskellige praktiske opgaver, som der kan være behov for i hjemmeplejen, men vi tager os også altid tid til en god snak med den enkelte borger, så vedkommende føler sig både set og hørt.

Vi har 200 medarbejdere

Vi ønsker at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov. Derfor har vi 200 dygtige og erfarne medarbejdere, der står klar til at dække ind, hvis der er behov for hurtigt at finde en vikar til hjemmepleje. Det kan for eksempel være, at en ansat er blevet syg eller på anden vis er blevet forhindret i at møde ind på arbejde.

Alle vores vikarer er mødestabile og har flere års erfaring inden for plejesektoren. Vi har desuden en høj kundetilfredshed, hvilket vi ønsker at fortsætte med. Derfor sætter vi en stor ære i altid at sikre hver enkelt borger den rette omsorg og pleje.

Kontakt os og book en vikar til hjemmepleje

Står du og mangler en dygtig og erfaren vikar til hjemmepleje til din private virksomhed eller i kommunens plejesektor, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for en indledende dialog. Første time hos os er altid gratis, og derudover tilbyder vi fordelagtige priser.

Ydermere tilbyder vi også forskellige rengøringsservices, som eksempelvis kontorrengøring, håndværkerrengøring, industrirengøring, butiksrengøring og trappevask.

ØNSKER I AT BOOKE PLEJEVIKARER?

Udfyld formularen her på siden og vi vil hurtigst muligt vende tilbage på din henvendelse. Vi glæder os til at høre fra dig.​

 
 
 
 
 
 
Er der dyr i hjemmet? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor skal du vælge lige netop os?

Vi er billigst og bedst

Vi taler sandt, når vi siger, at vi er de billigste på markedet og stadig med den bedste kvalitet.

Vi nærer omsorg og giver tryghed 

Vores fornemmeste opgave er at nære tryghed og omsorg for dem, der ikke kan tage vare på sig selv.

Vi arbejder stabilt og professionelt

Med over 12 års erfaring i sundhedssektoren yder vi altid professionel service for private og erhverv.