Industrirengøring​ skræddersyet til din virksomhed

Leverandør af rengøring til industrien

​I industrivirksomheder stilles der store krav til rengøringen, som kan variere meget fra industri til industri.

arrow-white

Hos Premium Pleje & Rengøring​ ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for industrirengøring, og vi varetager derfor mange forskelligartede opgaver for industrivirksomheder på hele Sjælland. Vi kører blandt andet ofte ud til rengøringsopgaver i København, Taastrup, Glostrup eller Roskilde, men vi kører også gerne ud til industrivirksomheder mange andre steder – og vi tager ikke kørselspenge.

Derfor skal du vælge os til din industrirengøring

Vi kan udføre alle former for rengøringsarbejde, herunder også lige netop den industrirengøring som du har behov for. Det betyder, at du har mulighed for at få en skræddersyet løsning til lige netop din industrivirksomhed, når du vælger at lade os varetage din rengøringsopgave.

Vi er en større familieejet virksomhed med 200 ansatte. Det betyder, at vi er meget fleksible, og at vi har mulighed for hurtigt at finde en afløser, hvis der skulle være behov for det – for eksempel i forbindelse med sygdom.

Vi kommer selv med alle de materialer, som vi skal bruge til vores arbejde, så du ikke behøver at tænke på at stille det til rådighed. Vi har en høj kundetilfredshed, og sådan ønsker vi, at det skal blive ved med at være.

Den første time er gratis

Når du vælger at lade os varetage din industrirengøring, så kan du glæde dig over vores fordelagtige priser. Hos os er den første time altid gratis, og derudover sammensætter vi en skræddersyet aftale til dig med en skarp pris, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Kontakt os og hør mere om vores rengøringsløsninger

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores rengøring af industri, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring, og vi står også gerne til rådighed for din virksomhed.

ØNSKER I AT BOOKE industri-rengøring?

Udfyld formularen her på siden og vi vil hurtigst muligt vende tilbage på din henvendelse. Vi glæder os til at høre fra dig.​

 
 
 
 
Jeg ønsker *

 
 
 
Er der dyr i hjemmet? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor skal du vælge lige netop os?

Vi er billigst og bedst

Vi taler sandt, når vi siger, at vi er de billigste på markedet og stadig med den bedste kvalitet.

Vi nærer omsorg og giver tryghed 

Vores fornemmeste opgave er at nære tryghed og omsorg for dem, der ikke kan tage vare på sig selv.

Vi arbejder stabilt og professionelt

Med over 12 års erfaring i sundhedssektoren yder vi altid professionel service for private og erhverv.