Trappevask​ for erhvervslivet

Få rene trapper i opgangen eller i erhvervslokalerne

​Beskidte og snavsede trapper kan være årsag til faldulykker på trappen. Derudover er særligt trapperne i en opgang noget af det første, som man møder, og derfor har de en stor betydning for førstehåndsindtrykket af virksomheden, boligforeningen eller institutionen.

arrow-white

Hos Premium Pleje & Rengøring​ ApS sørger vi gerne for en grundig trappevask i dine lokaler eller i din opgang alt afhængigt af dine ønsker og behov. Vi henvender os til erhvervslivet, hvor vi blandt andet vasker trapper for:

  • Kontorvirksomheder
  • ​Kommuner
  • ​Boligforeninger
  • ​Butikker
  • ​Institutioner
  • ​Industrien.

Vi dækker hele Sjælland, og vi tager ikke kørselspenge. Det betyder, at det for prisen er uden betydning, om vi skal vaske trapperne for dig i København, Roskilde, Glostrup, Taastrup eller et helt femte sted.

Vi kommer selv med alle materialer til trapperengøringen

I forbindelse med vores trappevask såvel som alt vores øvrige rengøringsarbejde, så kommer vi selv med alt det, som vi skal bruge for at kunne udføre vores arbejde på tilfredsstillende vis. Det betyder blandt andet, at vi selv kommer med trappevasker, rengøringsmidler og lignende, og du behøver derfor ikke at stille noget til rådighed for os.

Vi er en stabil og pålidelig leverandør

Når du vælger os til din trappevask, så kan du forvente at indgå et samarbejde med en stabil og pålidelig leverandør. Vi er en familieejet virksomhed med 200 ansatte, og vi kan derfor altid hurtigt finde en afløser, hvis der skulle blive behov for det. Det betyder, at du altid kan regne med at få vasket dine trapper som aftalt, også selvom din sædvanlige rengøringsmedarbejder er blevet syg. Det er også en af årsagerne til, at vi har en høj kundetilfredshed.

Hvad koster en trappevask?

Vi tilbyder en billig pris på trappevask, men vores priser varierer alt afhængigt af dine behov og specifikke ønsker. Den første time er altid gratis, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du ønsker det. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog.

Vi hjælper også med:

ØNSKER I AT BOOKE trappevask?

Udfyld formularen her på siden og vi vil hurtigst muligt vende tilbage på din henvendelse. Vi glæder os til at høre fra dig.​

 
 
 
 
Jeg ønsker *

 
 
 
Er der dyr i hjemmet? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor skal du vælge lige netop os?

Vi er billigst og bedst

Vi taler sandt, når vi siger, at vi er de billigste på markedet og stadig med den bedste kvalitet.

Vi nærer omsorg og giver tryghed 

Vores fornemmeste opgave er at nære tryghed og omsorg for dem, der ikke kan tage vare på sig selv.

Vi arbejder stabilt og professionelt

Med over 12 års erfaring i sundhedssektoren yder vi altid professionel service for private og erhverv.