Mandskabsudlejning​ til rengørings- og plejesektoren

​Udlejning af arbejdskraft til rengøring og hjemmepleje

​Står du og mangler en rengøringsmedarbejder til din rengøringsvirksomhed eller en vikar til hjemmeplejen i din private virksomhed eller i kommunens plejesektor, så hjælper vi hos Premium Pleje & Rengøring ​ ApS dig gerne. 

arrow-white

Vi er et professionelt vikarbureau til rengøringsopgaver og hjemmepleje, og vi henvender os både til en række forskellige typer virksomheder og kommuner.

Vi tilbyder mandskabsudlejning på hele Sjælland, herunder blandt andet i København, Roskilde, Taastrup, Glostrup. Vi holder selv til i Glostrup, men det har ingen betydning rent prismæssigt for dig, hvor langt vores personale skal køre for at arbejde som vikar for dig. Vi tager nemlig ikke kørselspenge.

Hvilke opgaver kan vi hjælpe dig med?

Vores dygtige personale kan hjælpe med alle opgaver inden for rengørings- og plejesektoren. Det betyder, at vi blandt andet tilbyder udlejning af mandskab til følgende opgaver:

Vi har 200 medarbejdere med mange års erfaring

Vi er et større vikarbureau, der tilbyder mandskabsudlejning af 200 medarbejdere, som alle har mange års erfaring inden for deres respektive fagområder. Det betyder også, at vi er fleksible i forhold til at kunne imødekomme dine ønsker og behov, men også at vi hurtigt kan finde en afløser, hvis der skulle blive behov for det.

Vi har en høj kundetilfredshed, og vi møder selv op med alle de materialer, som vi skal bruge til at udføre vores arbejde.

Kontakt os og hør mere om vores mandskabsudlejning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores mandskabsudlejning eller for information om vores priser. Ønsker du at få beregnet en pris på leje af arbejdskraft hos os, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig – og den første time er altid gratis.

Vi tilbyder mandskabsudlejning af kvalificeret og erfarent personale, der kan varetage alle opgaver inden for henholdsvis rengøring og hjemmepleje.

Ønsker i at booke mANDSKAB TIL PLEJE?

Udfyld formularen her på siden og vi vil hurtigst muligt vende tilbage på din henvendelse. Vi glæder os til at høre fra dig.​

 
 
 
 
 
 
Er der dyr i hjemmet? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor skal du vælge lige netop os?

Vi er billigst og bedst

Vi taler sandt, når vi siger, at vi er de billigste på markedet og stadig med den bedste kvalitet.

Vi nærer omsorg og giver tryghed 

Vores fornemmeste opgave er at nære tryghed og omsorg for dem, der ikke kan tage vare på sig selv.

Vi arbejder stabilt og professionelt

Med over 12 års erfaring i sundhedssektoren yder vi altid professionel service for private og erhverv.