Håndværkerrengøring​ på byggepladser

Rengøring efter håndværkere

​Har du håndværkere til bygge- eller renoveringsarbejde i din virksomhed, eller søger du et rengøringsfirma, der kan varetage din håndværkerrengøring på byggepladsen?

arrow-white

Hos Premium Pleje & Rengøring​ ApS tilbyder vi en grundig og professionel rengøring efter håndværkere for erhvervslivet og kommuner på hele Sjælland. Det kan for eksempel være i København, Roskilde, Taastrup eller Glostrup, men det kan også være mange andre steder. Vi tager ikke kørselspenge, og vi kommer gerne ud til dig, der hvor du har brug for vores rengøringshjælp.

Hvem er vores kunder?

Vores kundekreds dækker typisk over:

  • ​Byggepladser
  • ​Institutioner
  • ​Kantiner
  • ​Kontorvirksomheder
  • ​Industrien
  • Butikker
  • ​Kommuner.

Vi tilbyder en fleksibel service med fokus på din tilfredshed

Når du vælger at lade os varetage din håndværkerrengøring, så kan du altid forvente at få en fleksibel service med fokus på din tilfredshed. Vi har 200 ansatte i vores virksomhed, der sikrer dig, at vi hurtigt kan finde en afløser, hvis en af vores ansatte er blevet forhindret i at gøre rent for dig som aftalt eller er blevet syg. Derudover har vi en høj kundetilfredshed, som vi værner utroligt højt om.

Vi kommer selv med alle de materialer, som vi skal bruge til at udføre din håndværkerrengøring, og vi kan tilbyde alle former for rengøringsløsninger, så du kan være sikker på, at der er rent og pænt på din byggeplads, når du har haft håndværkere på besøg.

Kontakt os og få beregnet en pris på din håndværkerrengøring

Vi tilbyder attraktive priser på vores håndværkerrengøring, og den første time er altid gratis. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop din opgave, så kontakt os gerne allerede i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Så udarbejder vi efterfølgende et skræddersyet tilbud til dig, der matcher dine behov.

Vi tilbyder en særdeles grundig og professionel rengøring efter håndværkere for mange forskellige typer erhvervskunder, og vi hjælper også gerne dig med vores fleksible løsninger.

ØNSKER I AT BOOKE håndværker-rengøring?

Udfyld formularen her på siden og vi vil hurtigst muligt vende tilbage på din henvendelse. Vi glæder os til at høre fra dig.​

 
 
 
 
Jeg ønsker *

 
 
 
Er der dyr i hjemmet? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor skal du vælge lige netop os?

Vi er billigst og bedst

Vi taler sandt, når vi siger, at vi er de billigste på markedet og stadig med den bedste kvalitet.

Vi nærer omsorg og giver tryghed 

Vores fornemmeste opgave er at nære tryghed og omsorg for dem, der ikke kan tage vare på sig selv.

Vi arbejder stabilt og professionelt

Med over 12 års erfaring i sundhedssektoren yder vi altid professionel service for private og erhverv.