Butiksrengøring​ der sikrer dig en ren og indbydende butik

Få professionel hjælp til rengøring af butik

Butikslokalernes fremtoning og indretning er noget af det første, man som kunde lægger mærke til i en butik. Derfor er det vigtigt for at have kunder i butikken, at lokalerne altid fremstår rene og indbydende, da de ellers kan skræmme potentielle kunder væk i stedet for. 

arrow-white

Hos Premium Pleje & Rengøring​ ApS hjælper vi dig gerne, hvis du har brug for professionel hjælp til din butiksrengøring. Vi tilbyder rengøring af butik i blandt andet København, Glostrup, Taastrup, Roskilde, men har du brug for vores hjælp et andet sted på Sjælland, står vi også gerne til din rådighed. Vi tager ikke kørselspenge, så du skal ikke bekymre dig om, hvis vi skal køre langt for opgaven.

Vigtigheden af rene, flotte og præsentable butikslokaler

Som nævnt spiller butikslokalerne en afgørende rolle for salget i butikken. Er der synligt støv og snavs på hylderne i butikken eller på gulvet, så giver det potentielle kunder et indtryk af, at varerne der sælges ikke er af en ordentlig kvalitet.

Beskidte butikslokaler kan derudover også sende et signal til potentielle kunder om, hvordan butikken driver sin forretning, og hvordan mulighederne er i forhold til returnering og byttesager. Derudover kan beskidte og snavsede lokaler øge antallet af sygedage blandt personalet og skabe et dårligt indeklima.

Vi kommer med alle de nødvendige rengøringsmidler

Når du vælger at lade os varetage din butiksrengøring, så sørger vi for det hele. Vi kommer selv med alle de rengøringsmidler og øvrige materialer, som vi skal bruge til vores arbejde, og vi sørger naturligvis for et grundigt og professionelt resultat, der lever op til dine forventninger. Vi har en høj kundetilfredshed, og sådan ønsker vi, at det skal fortsætte.

Vi har intet mindre end 200 ansatte, og vi har derfor altid mulighed for hurtigt og fleksibelt at finde en afløser, hvis din faste rengøringsmedarbejder for eksempel er blevet syg.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på butiksrengøring

Den første time hos os er altid gratis, og derudover tilbyder vi gode priser på vores butiksrengøring. Ønsker du en fast pris på en aftale med os, er du velkommen til at kontakte os for at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Derudover tilbyder vores rengøringsfirma også kontorrengøring, industrirengøring, trappevask og mandskabsudlejning.

ØNSKER I AT BOOKE butiksrengøring?

Udfyld formularen her på siden og vi vil hurtigst muligt vende tilbage på din henvendelse. Vi glæder os til at høre fra dig.​

 
 
 
 
Jeg ønsker *

 
 
 
Er der dyr i hjemmet? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor skal du vælge lige netop os?

Vi er billigst og bedst

Vi taler sandt, når vi siger, at vi er de billigste på markedet og stadig med den bedste kvalitet.

Vi nærer omsorg og giver tryghed 

Vores fornemmeste opgave er at nære tryghed og omsorg for dem, der ikke kan tage vare på sig selv.

Vi arbejder stabilt og professionelt

Med over 12 års erfaring i sundhedssektoren yder vi altid professionel service for private og erhverv.